Hogyan vállalkozz sikeresen, és kerüld el a leggyakoribb hibákat?

A vállalkozás indítás online minikurzus Neked szól, ha tervezgeted a vállalkozásod indítását, vagy már belevágtál, de jól jönne a segítség.

  • Vállalkozást indítanál, de nem tudod, hol kezdd?
  • Nem tudod, milyen vállalkozási formát válassz?
  • Az ötlet még csak a Te fejedben sikeres, de nem próbáltad még eladni, nem tudod, hogy valóban lesznek-e vevők?
  • Nincs fogalmad arról, hogyan és mennyit kell adózni, és nem ismersz haladó fizetési, számlázási megoldásokat? 
  • Nem tiszta még számodra, hogyan és hol hirdesd a terméked, szolgáltatásod?
  • Nem tudod, hova fordulj, ha elakadsz, és örülnél, ha megismerhetnél Hozzád hasonló vállalkozókat?

Hogyan segít a kurzus elindítani a vállalkozásodat?

A Vállalkozás indítás online oktatóanyagot úgy alkottuk meg, hogy a legtöbb segítséget nyújtsa számodra a vállalkozás indítása előtt vagy annak kezdeti fázisában.

A kurzus segít eligazodni a vállalkozás indítás útvesztőjében, betekintést nyújt a vállalkozás alapítás legfontosabb lépéseibe.

Segítünk elkerülni azokat a tipikus buktatókat, amelyekbe mi is belefutottunk vállalkozásunk indításakor, vagy amelyeket épp hogy csak sikerült elkerülnünk.

A Vállalkozás indítás kurzusban szereplő információkkal akár több százezer forint felesleges kiadástól, és több hónap késlekedéstől és rengeteg felesleges munkától menekülhetsz meg.

A 10 részből álló Vállalkozás indítás oktatóanyag betekintést nyújt a vállalkozás indítás legfontosabb lépéseibe, és segít abban, hogy ne kövesd el a leggyakoribb szarvashibákat.

Ötletek és stratégia

Ha még nem tudod, pontosan mivel is foglalkozz, adunk vállalkozási ötleteket, beszélünk stratégiáról és üzleti tervről.

Egyszemélyes vállalkozás vagy nagy cég?

Megtudhatod, hogy mi a különbség az “Egyszemélyes” vállalkozó és a “Céget építő” vállalkozó között, és miért óriási hiba, ha rosszul lövöd be, melyik illik a személyiségedhez és a céljaidhoz.

Adózás, számlázás

Választ kapsz a következő kérdésekre: Milyen vállalkozási formát és adózást érdemes választanod az ötletedhez? Hogyan tudod hivatalosan elindítani a vállalkozásodat, és mikor érdemes megtenned, hogy ne bukj százezreket? Milyen nevet válassz? Mihez kell ügyvéd és mihez nem?

Piackutatás és tesztelés

A kezedbe adunk hatékony és gyors piackutatási, tesztelési módszereket. Ha ezt a fázist kihagyod, könnyen lehet, hogy olyan szolgáltatással rukkolsz elő, ami sokkal kevésbé eladható, mint gondolnád, és ez csak hónapok múltán derül ki. Az általunk bemutatott módszerekkel hónapokat és súlyos százezreket spórolhatsz.

Online megjelenés, marketing

Segítünk kialakítani vállalkozásod online megjelenését. Szó lesz a marketing alapokról: tippeket kapsz ahhoz, hol és hogyan hirdess (és ne hirdess) induló vállalkozóként, hogyan kezdd el szakértői pozíciód felépítését, és hogyan építsd a márkád már az első pillanattól kezdve.

Önfejlesztés, vállalkozói közösségek

Végül pedig megmutatjuk, hogyan fejleszd tovább Magad és a vállalkozásod, és milyen közösségekhez érdemes csatlakoznod, ha nem magányosan akarsz nekiindulni ennek a hosszú útnak.

Tartalomjegyzék

1. A vállalkozás elindítása előtti teendők

Hossza: 06:25

2. A vállalkozási ötlet kiválasztása

Hossza: 02:57

3. Stratégia és üzleti tervezés

Hossza: 06:03

4. Piackutatás és tesztelés

Hossza: 08:19

5. A vállalkozásod elindítása

Hossza: 08:54

6. Adózás és könyvelés

Hossza: 08:18

7. Fizetés és számlázás

Hossza: 05:10

8. A vállalkozásod online megjelenése I.

Hossza: 07:21

9. A vállalkozásod online megjelenése II.

Hossza: 09:25

10. Produktivitás, önfejlesztés és online közösségek

Hossza: 04:30

Ez a kurzus Neked való, ha...

Tervezgeted a vállalkozásod indítását

Még csak tervezgeted a vállalkozás indítását. Már régóta gondolkodsz azon, hogy el kellene kezdeni végre vállalkozni, akár a munkád mellett.

Talán még a vállalkozási ötlet is hiányzik. De ha az esetleg megvan, akkor sem tudod, hogyan fogj hozzá.

Épp most vágsz bele az első vállalkozásodba

A döntést már meghoztad: BELEVÁGSZ! Már kikupáltad magad a vállalkozás indítás témában, talán van elképzelésed a vállalkozási formáról is. Tudod, hogy mivel akarsz foglalkozni, és már alig várod, hogy kitedd a nyitásról szóló posztot a céges Facebook oldaladra.

Már elindítottad a vállalkozást, de jól jönne a segítség

Nemrég indult a vállalkozásod. Már voltak apró sikereid, esetleg néhány nyereséges hónapod is. Folyamatosan szerzed az újabb és újabb tapasztalatokat, és közben tanulsz a hibáidból. Persze érzed, hogy azért gyorsabban is haladhatnál, és lehetne ezt jobban csinálni.

Ők már elvégezték a kurzust

A Vállalkozásindítás online kurzus számokban

30 év
vállalkozói tapasztalat összesen
1220+
résztvevő a kurzuson
98%
elégedettség 5*vélemény

Ha most vásárolsz, akkor 4 db különleges BÓNUSSZAL leszel még gazdagabb

#1 Bónusz

5 PRO tipp a képzés leírásában

A kurzushoz egy írásos segédanyag is jár az oktatóanyagban elhangzott linkekkel, elhangzott fontosabb információkkal.


Ezen kívül beletettünk még 5 olyan PRO TIPPET, melyek felbecsülhetetlen értéket jelentettek volna a vállalkozásunk kezdetekor, és melyek egyenként legalább a tízszeresét hozták volna vissza a kurzus árának, és több hét munkát spóroltak volna meg.

#2 Bónusz

Hogyan kerülj be ingyen a sajtóba? e-book

Hogyan kerülj be ingyen vagy fillérekért a sajtóba? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Pontról pontra végigvezetünk, hogyan kerülj be a sajtóba, és spórold meg a többmilliós hirdetési költségeket.

#3 Bónusz

Hogyan szerezz ingyen, legálisan használható képeket a weboldaladra, közösségi oldalaidra? e-book

Összeválogattunk számodra egy csomó oldalt, ahonnan ingyen tölthetsz le legálisan használható képeket, videókat, ábrákat, és egyéb hasznos tartalmakat.

#4 Bónusz

30 perces online PR tanácsadás szakértőnkkel.

Hozz ki még többet a vállalkozásodból, kerülj be az országos sajtóba a PR-osunk segítségével. Személyre szóló tanácsok, ötletek a PR szakértőnktől.

#5 Bónusz

BÓNUSZ Webinár felvétel: Tévhitek a nyugdíjról, és megoldás, hogy később ne a gyereked tartson el.

BÓNUSZ e-book: Hogyan maxold ki a nyugdíjadat KATÁ-sként is?

Ez nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül a Vállalkozás indítás online kurzus?

Ne aggódj, meg fogsz lepődni, milyen különleges ajánlatot hoztam neked! 😉

Miben segít a Vállalkozás indítás mini kurzus?

  • Betekintést nyújt a vállalkozás indítás legfontosabb lépéseibe, lerakja az alapokat. 
  • Segít elkerülni a tipikus buktatókat.
  • Akár több százezer forint felesleges kiadástól, több hónap késlekedéstől és rengeteg felesleges munkától menekülhetsz meg.

Teljes ára: 9900 Ft

Ha belegondolsz, egyetlen tanács megfogadásával vagy súlyos hiba kivédésével a sokszorosát takaríthatod meg vagy keresheted vissza. Ráadásul a bónuszokról még nem is esett szó! 

1. Bónusz

értéke: 2500 Ft

A kurzus jegyzetét a linkekkel alapból odaadjuk. De a benne "elrejtett" PRO tippek értékét nehéz megbecsülni, mert ezek alapjaiban határozhatják a gondolkodásodat, vagy vállakozásod menetét, így a feltüntetett 2500 Ft aprópénz ahhoz képest, amennyit érni fognak számodra.

2. Bónusz

értéke: 3900 Ft

Ez a legizgalmasabb bónusz, a személyes kedvencem. Egy rövid, érthető leírást adunk át benne, melyet követve ingyenesen kiválthatod a több százezres hirdetési költségeket, és értékes linkeket is szerezhetsz a weboldaladra. 

3. Bónusz

értéke: 2900 Ft

Azt tudtad, hogy nem használhatsz a weboldaladon, anyagaidban bármilyen, netről letöltött képet? De akkor mégis honnan szerezz legálisan használható fotót, illusztrációt, hátteret, grafikát, videót? Ebben az ebookban 46 ilyen portált mutatunk :) 

4. Bónusz

értéke: 9000 Ft

A kurzus legértékesebb bónuszaként most egy díjmentes 30 perces online konzultációt vehetsz igénybe PR tanácsadónktól.

Azért, hogy még nagyobb értéket tudjunk adni, segítségül hívtuk legjobb szakértőink egyikét, a PR-osunkat, Koczka Mátét, aki szívesen adna Neked személyre szóló tanácsokat, és ötletelne azon, hogyan népszerűsítsd a vállalkozásodat a sajtó segítségével.

Mi is egy hasonló konzultációval kezdtük a közös munkát. A tanácsadás előtt mi is szkeptikusak voltunk, hogyan lehet egy kis céggel bekerülni a sajtóba, de Máté meglepően gyorsan felvette a vállalkozásunk fonalát, és az roppant kreatív ötletekkel rukkolt elő.

Ez már 4 éve történt, azóta folyamatosan együtt dolgozunk. Nem ritka, hogy 3-4 millió forint értékű megjelenést hozott 60-80 ezer forint ráfordítással.

5. Bónusz [dupla]

értéke: 7500 Ft

A legújabb bónusz valójában két anyag, egy webinár és egy e-book, ezzel készült Neked pénzügyi szakértőnk, Dr. Szilágyi-Németh Lilla, a PénzügyesAnyu.

Webinár felvétel: Tévhitek a nyugdíjról, és megoldás, hogy később ne a gyereked tartson el.

Attól, hogy jól megy az üzlet, még nem lesz automatikusan korrekt nyugdíjad. Hogyan legyen KATÁ-s vállalkozóként is tisztességes megélhetést biztosító nyugdíjad (az államtól függetlenül) úgy, hogy közben nem kell önsanyargatva gyűjtögetned évtizedeken át?

E-book: Hogyan maxold ki a nyugdíjadat KATÁ-sként is?

Ha nem szeretnéd, hogy nyugdíjasként a gyereked tartson el, még időben foglalkoznod kell ezzel a kérdéssel.

Ebben segít Neked ez a bónusz e-book és Webinár felvétel, melyeket most 2 perc alatt megszerezhetsz a kurzus bónuszaként.

További bónuszok és frissítések


És ez még nem minden. A fenti 5 bónusszal még nincs vége, ugyanis ha később frissítés vagy új bónusz kerül fel, azt Te is megkapod ingyenesen.

Az oktatóanyag elkészítése óta is felkerült három frissítés, amit megkaptak a korábbi vásárlók. Ez a jövőben is várható.

A meglévő bónuszokhoz hasonló, számodra hasznos extrákkal tervezzük bővíteni a kurzust. Már gyűjtjük az ötleteket :) 

A teljes csomag értéke így 35.700 Ft.

Habár tapasztalt vállalkozóként már tudjuk, hogy a fenti anyagok ennek sokszorosát érik, szeretnénk, ha sok kezdő vállalkozó hasznára válna az oktatóanyag, és mindenki számára elérhető lenne. Éppen ezért ennél az árnál jóval kedvezőbb ajánlatot hoztam Neked. 

Most a fenti csomag a bónuszokkal, korlátlan hozzáféréssel 35.700 Ft helyett mindössze:

5900 Ft

(A 5900 Ft már a fizetendő, bruttó ár)

Mit szólnál, ha 30 napig ingyen kipróbálhatnád a kurzust?

Mit szólnál, ha 30 napig ingyen kipróbálhatnád a kurzust?

Tanulj kockázat nélkül! Ezt a kurzust 30 napos, 100% pénzvisszafizetési garanciával kínáljuk.

Tudod, mit?

Adj nekünk egy esélyt, nézd végig a kurzust, böngészd át a letölthető bónuszokat, és ha ezek után úgy ítéled meg, hogy nem érte meg az árát, akkor jelezd nekünk, visszaadjuk a teljes összeget.

Ezután a videókhoz megszüntetjük a hozzáférésedet, de az addig letöltött bónuszokat (beleértve a képzés teljes leírását is) megtarthatod, hálánk jeléül, hogy adtál nekünk egy esélyt.

Deal?

Ezzel a programmal nem csak magaddal teszel jót!

Amellett, hogy a saját bizniszeden is segítesz, ha jelentkezel, ezzel a programmal másokkal is jót teszel!

Abban biztosan egyetértünk, hogy mennyire fontos a tanulni vágyó fiatalok segítése.

Szívügyünk, hogy az új generáció számára is elérhetővé tegyük a minőségi oktatást. Ugyanakkor az is kiemelten fontos számunkra, hogy segítsük új vállalkozások létrejöttét. 

Éppen ezért minden egyes megvásárolt csomag után egy másik csomagot adományozunk egy 17-20 éves fiatalnak, aki első vállalkozását tervezi elindítani.

Mi nem felejtettük el, milyen nehéz volt az indulás pályakezdő fiatalként, amikor még nem tudtunk oktatásra áldozni, és amikor minden hasonló segítség jól jött volna.

Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt a kezdeti segítséget minél több lelkes fiatal számára szeretnénk biztosítani.

Csatlakozol ehhez a nemes ügyhöz?

Csak a kurzust szeretnéd az 5 bónusszal, vagy lecsapsz az extra csomagra?

Az Ütős vállalkozás csomagba a Tartalomgyártás Facebookra és Instára minikurzust is beletettük nagy kedvezménnyel, így ha ezt választod, nem csak a vállalkozás alapjaival ismerkedhetsz meg, megtanulod, hogyan gyárts változatos tartalmat céges közösségi oldalaidra (Facebook, Instagram). Ráadásul ehhez a csomaghoz most ajándékba adjuk Neked a Triplázd meg a produktivitásod! tréninget is.

alap csomag bónuszokkal

Vállalkozás indítás online kurzus

Kártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz, utalással 1-2 munkanap

9900 Ft

Bónusz #1

Kurzus jegyzetei + PRO tippek

2500 Ft

Bónusz #2

Hogyan kerülj be ingyen a sajtóba? e-book

3900 Ft

Bónusz #3

Hogyan szerezz ingyen, legálisan használható képeket e-book

2900 Ft

Bónusz #4

30 perces online PR tanácsadás szakértőnkkel

9000 Ft

Bónusz #5

Webinár: Tévhitek a nyugdíjról, és megoldás, hogy később ne a gyereked tartson el.
E-book: Hogyan maxold ki a nyugdíjadat KATÁ-sként is?

7500 Ft

30 napos pénzvisszafizetési garancia

35.700 Ft helyett csak

br. 5900 Ft

Ütős vállalkozás csomag

Vállalkozás indítás online kurzus

Kártyás fizetés esetén azonnal hozzáférsz, utalással 1-2 munkanap

9900 Ft

Tartalomgyártás Facebookra és Instára minikurzus

Megtanulod, hogyan gyárts változatos tartalmat céges közösségi oldalaidra

4990 Ft

Triplázd meg a produktivitásod! tréning

Ajándékba!

6790 Ft

Bónusz #1

Kurzus jegyzetei + PRO tippek

2500 Ft

Bónusz #2

Hogyan kerülj be ingyen a sajtóba? e-book

3900 Ft

Bónusz #3

Hogyan szerezz ingyen, legálisan használható képeket e-book

2900 Ft

Bónusz #4

30 perces online PR tanácsadás szakértőnkkel

9000 Ft

Bónusz #5

Webinár: Tévhitek a nyugdíjról, és megoldás, hogy később ne a gyereked tartson el.
E-book: 
Hogyan maxold ki a nyugdíjadat KATÁ-sként is?

7500 Ft

30 napos pénzvisszafizetési garancia

47.480 Ft helyett csak

br. 8900 Ft

Maradtak még kérdéseid?

Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszainkat, hátha megtalálod, amit keresel.

Mit fogok kapni, ha megveszem a kurzust?

Meddig férhetek hozzá az anyagokhoz?

Többször is megnézhetem?

Mobilról is nézhetem?

Mikor kapom meg a megvásárolt tananyagot?

El lehet ezt számolni mint céges költség?

Hogyan tudok fizetni?

Mit kell tenni, ha élni szeretnék a garanciával?

Milyen bónuszok vannak?

Szükséges előképzettség hozzá?

Kik kapják a jótékony felajánlást?

Idáig elolvastam, és még mindig bizonytalan vagyok